top of page

Ghid "La Luminiș"

Updated: May 1


Pregătirea pentru întâlnirea cu tine însuți în mijlocul naturiiBun venit în universul Lumira - un loc intim în mijlocul naturii unde aventura și dezvoltarea personală se împletesc într-o experiență unică!


Fie că ești deja un explorator experimentat sau abia acum descoperi frumusețea conexiunii cu natura și cu tine însuți, suntem aici să te ghidăm în acest proces minunat.


În acest articol, vei găsi o listă esențială de lucruri de luat cu tine și sfaturi practice pentru a profita din plin de fiecare moment petrecut în natură. 🌳🌞
Tip #1 - Bucură-te de planificarePrimul sfat esențial pentru a te pregăti de "Luminiș" este să te implici în planificare.


Asigură-te că ai biletul pentru eveniment și îți pregătești cortul și sacul de dormit pentru nopțile sub cerul înstelat.


Planificarea cu atenție a echipamentului și a detaliilor de călătorie îți va oferi confortul necesar în timpul aventurii tale.


Verifică lista de bagaje și asigură-te că ai inclus toate lucrurile esențiale pentru a te simți pregătit pentru orice surpriză venită din partea naturii (această listă se găsește mai jos în articol). 😉


O planificare atentă te va ajuta să te concentrezi mai mult pe conexiunea cu natura și cu tine însuți în timpul evenimentului. Bucură-te de fiecare moment și trăiește în prezent, știind că ai luat în calcul toate detaliile necesare pentru o experiență de neuitat.
Tip #2 - Echipamentul potrivitÎn mijlocul naturii, echipamentul potrivit face diferența.


Iată câteva sugestii pentru echipamentul necesar:


🔦 Lampă de cort sau frontală: Pentru a te asigura că nu ratezi nicio secundă din aventura noastră, o lampă de cort sau frontală este absolut indispensabilă. În mijlocul naturii, întunericul poate fi adânc, așa că asigură-te că ai întotdeauna lumină în cort.

🥤 Sticlă de apă și cană de ceai: E important să te menții hidratat în timpul activităților noastre în aer liber. O sticlă de apă te va ajuta să ai mereu la îndemână apa necesară, iar o cană de ceai te va răsfăța cu momente relaxante și reconfortante în mijlocul naturii.

👟 Încălțăminte adecvată: Având în vedere că vom explora și călători în natură, asigură-te că ai încălțăminte potrivită pentru drumeții. Cizmele de cauciuc sau ghetele confortabile te vor proteja și îți vor asigura confortul necesar pe teren accidentat.

🎒 Rucsac practic: Un rucsac practic și spațios va fi partenerul tău de încredere în timpul aventurii. Poți să îți împachetezi toate lucrurile esențiale și să le ai mereu la îndemână.
Tip #3 - Îmbrățișează experiența personalăUnul dintre cele mai frumoase aspecte ale evenimentului "La Luminiș" este conexiunea profundă cu sinele și mediul înconjurător.


Pe parcursul acestui eveniment, vei avea libertatea de a explora și de a-ți exprima autenticitatea.

  • Îmbrățișează cu încredere fiecare experiență și fii deschis să descoperi noi laturi ale personalității tale.

  • Împărtășește-ți gândurile și trăirile cu ceilalți participanți, ascultă poveștile lor și profită la maximum de oportunitatea "Luminiș".


"La Luminiș", suntem o comunitate unită de dorința de auto-descoperire și dezvoltare personală. Fiecare dintre noi are o poveste de spus și își aduce contribuția unică la această călătorie.🌳🌞
Tip #4 - Încearcă noi formate de explorareEvenimentul "La Luminiș" oferă oportunitatea de a explora și experimenta diverse ateliere și practici de dezvoltare personală și terapie de grup.


Ești deschis să încerci noi formate de explorare, precum atelierele de grup sau sesiunile de yoga dimineața și cele ecstatic dance pe seară?Alege ceea ce te atrage cel mai mult și lasă-te purtat de această călătorie interioară!


Pe parcursul evenimentului, vei avea acces la o varietate de ateliere captivante, fiecare cu propriul său stil și mesaj. Poți alege să te alături unei sesiuni de yoga dimineața pentru a-ți începe ziua în armonie cu natura și cu tine însuți. Fie că ești un începător sau un practicant avansat, sesiunile de yoga sunt o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți flexibilitatea și concentrarea, precum și de a îmbrațișa liniștea și pacea interioară.


De asemenea, ai ocazia să participi la ateliere de grup, unde vei putea interacționa și împărtăși experiențe cu ceilalți participanți. Aceste ateliere sunt oportunități prețioase de a-ți dezvolta abilitățile sociale și de a crea conexiuni autentice cu membrii comunității Lumira.Încurajăm explorarea diverselor ateliere și practici pentru că fiecare experiență poate aduce noi revelații și înțelegeri.


  • Nu te teme să ieși din zona ta de confort și să încerci lucruri noi.

  • Uneori, cele mai frumoase descoperiri apar atunci când ne deschidem mințile și inimile către necunoscut.În acest proces de explorare, nu uita să rămâi deschis și receptiv la ceea ce resimți și experimentezi.


  • Fiecare moment este prețios și aduce cu sine oportunități unice de creștere și auto-descoperire.

  • Fii curios, fii prezent și fii deschis să primești și să oferi.Tip #5 - Abordează meditația și introspecția înainte de "La Luminiș"Înainte de eveniment, poți dedica timp pentru a-ți liniști mintea și a te conecta cu emoțiile și corpul tău.


Meditația poate fi un instrument valoros pentru a-ți clarifica gândurile și a te pregăti mental pentru experiențele transformaționale ce urmează să vină.


Găsește un loc liniștit și lăsă-te purtat într-o meditație ghidată sau într-o meditație liberă, concentrându-te pe respirație și pe senzațiile corpului tău.


Lasă grijile și stresul cotidian să se estompeze, iar în schimb, deschide-ți mintea către noi posibilități și descoperiri despre tine însuți. 💡


Acest moment de introspecție te va ajuta să te conectezi cu dorințele și intențiile tale pentru evenimentul "La Luminiș".


Înțelegerea clară a motivațiilor tale și a ceea ce îți dorești să experimentezi va consolida călătoria ta interioară și va amplifica semnificația acestei experiențe.


De asemenea, poți utiliza acest moment de introspecție pentru a crea o listă a întrebărilor sau a subiectelor pe care dorești să le explorezi în timpul evenimentului.

Listă cu lucrurile esențiale pe care să le aduci cu tine:1️⃣ Cortul tău: Vom dormi sub cerul înstelat, așa că nu uita să îți aduci cortul pentru a te bucura de natură în toată splendoarea ei. ⛺


2️⃣ Saltea/Izopren: Asigură-te că ai confortul necesar pentru somn și odihnă.


3️⃣ Lampă de cort/Frontală: Pentru a te asigura că nu ratezi nicio secundă din aventura noastră.


4️⃣ Sac de dormit: Esențial pentru nopțile sub cerul liber.


5️⃣ Baterii de rezervă: Nu vrem să rămânem fără lumină în mijlocul naturii, nu-i așa?


6️⃣ Bol/Farfurie/Tacamuri: Pentru a savura delicatesele pregătite cu drag pentru tine.


7️⃣ Agenda/Foi/Pix: Îți vor fi utile pentru a nota amintirile și ideile care îți vor veni.


8️⃣ Sticla de apă/Cana de ceai: Pentru a te menține hidratat și a te bucura de ceaiul cald în mijlocul naturii.


9️⃣ Luminite/Decorațiuni: Pentru a crea un ambient plin de căldură.


🔟 Cizme cauciuc/Ghete: În funcție de prognoza meteo, asigură-te că ai încălțăminte adecvată pentru explorările noastre.


1️⃣1️⃣ Haine groase: Fii pregătit pentru orice surpriză venită din partea naturii.


1️⃣2️⃣ Pelerină/Haină de ploaie: Un "must-have" în caz de ploaie sau umiditate.


1️⃣3️⃣ Salteluță de yoga: Vom explora împreună trăiri interioare și exterioare.


1️⃣4️⃣ Cosmetice organice/Crema SPF: Protejează-ți pielea și rămâi în armonie cu natura.


1️⃣5️⃣ Șapcă/Pălărie: Pentru a te feri de soare și a te bucura de natură în voie.


1️⃣6️⃣ Spray împotriva țânțarilor/Insecte: În mijlocul naturii, avem grijă să fim pregătiți pentru orice întâlnire neașteptată.În finalul acestui articol, vrem să reamintim informațiile esențiale:Planificarea este cheia succesului - Asigură-te că ai toate lucrurile necesare pentru o experiență confortabilă și plină de bucurie în mijlocul naturii. Ia în considerare lista noastră cu lucruri esențiale pentru a te asigura că ești complet pregătit.


Conectează-te cu natura și cu tine însuți - "La Luminiș" este mai mult decât un simplu eveniment, este o oportunitate de a te reconecta cu tine însuți și cu mediul înconjurător. Bucură-te de fiecare moment petrecut în natură și uită de grijile de acasă.


Alătură-te comunității Lumira - Vino alături de noi și fii parte dintr-o comunitate dedicată educației, dezvoltării personale și terapiei alături de facilitatori și oameni minunați. Experiența "La Luminiș" va fi cu siguranță una de neuitat și plină de învățături prețioase.


Dacă această experiență te atrage și dorești să afli mai multe despre "La Luminiș" și alte evenimente Lumira, te invităm să accesezi următoarele link-uri:
Îți mulțumim că ai alocat timp pentru a citi acest articol.


Dacă ai întrebări suplimentare sau ai nevoie de asistență în pregătirea pentru eveniment, nu ezita să ne contactezi la adresa de email: lumira.ae.office@gmail.com.


Așteptăm cu nerăbdare să te întâlnim pe 23 august!


Cu căldură și entuziasm,


Echipa Lumira


311 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page