top of page

Echipa Lumira

Împreună pentru un viitor mai luminos, dedicându-ne dezvoltării tale și creșterii personale

mua - Racasan Bogdan.jpg
Dan - Bogdan Răcășan

Președinte Asociația Lumira

Sunt un mare iubitor de oameni și natură. Îmi place mult să călătoresc și să adun la un loc oameni mișto cu interese comune. Lumira e pentru mine locul unde pot să îmi îndeplinesc visul de a construii comunități responsabile și sustenabile.

Cel mai mult îmi plac voluntarii care investesc energie și dedicare pentru a construi o lume mai bună.

Fun-fact: Îmi place mult să schimb un accesoriu vestimentar la fiecare eveniment la care particip.

 • Facebook
Roxana Florența

Coordonator La Luminiș

Departament Organizare de Evenimente

Iubesc arta, natura și oamenii adevărați. Ce mă motivează să merg mai departe este impactul pe care îl am în viața oamenilor. Îmi aduce multă bucurie să fiu parte din echipa Lumira și să lucrăm împreună pentru un scop comun.

Cel mai mult îmi place atunci când oamenii mă sprijină iar eu, în schimb, pot să aduc valoare în viață lor. O mâna o spală pe alta, un circuit continuu și sustenabil.

Fun-fact: Iubesc plimbările nocturne,  conversațiile profunde și îmbrățișările lungi

 • Instagram
392917021_6903078819754014_1157012554585612748_n.jpg
F153B7B1-2E83-46B4-AC07-B978DA835868 - Andreea Lixandru.jpeg
Lixandru Andreea

Voluntar

Departament Organizare de Evenimente

Sunt o persoană sociabilă și destul de flexibilă,  apreciez foarte mult simțul umorului, de asta mi-ar plăcea să nu mă mai iau viață așa în serios uneori. Mă motivează misiunea Lumira, acea de a ajunge la cât mai mulți oameni care au nevoie de dezvoltare personală, pentru că misiunea se leagă destul de mult și cu ce fac eu în domeniul de activitate, susțînând procese de consiliere psihologică individuale sau de grup cu adolescenți și părinții acestora. Îmi place cel mai mult că pot face lucrurile in ritmul meu.

Fun-fact: Sunt tipul de persoană care mereu la întalniri cu prieteni la un moment dat întreabă: “șiii cand ne jucăm ceva?” :))

 • Instagram
Georgiana Diaconu

Voluntar

Departament Marketing

Sunt o persoană, cum zic eu, echilibrată rațional și sensibilă emoțional. Sunt introspectivă, caldă, îmi place să am simțul umorului, mă stimulează arta, natură, oamenii prezenți. Ce mă motivează să fiu în Lumira e în primul rând specificul acestui ONG, de promovare a practicilor psihoterapeutice, cu care rezonez foarte mult. Iar apoi: oamenii. De fiecare dată simt că am ceva nou de învățat de la ei și că mă pot conecta în scop cu ei. Ce îmi place aici e oportunitatea de a crește într-un grup, deschiderea cu care ne abordăm reciproc, ascultarea activă, focusul pe emoții.

Fun-fact: Într-o vara am citit 100 de pagini în fiecare zi, iar atunci când nu reușeam într-o zi, recuperăm în alta.

 • Instagram
IMG_3070 - Diaconu Georgiana.jpeg
1000029298 - Stefan Petrovici.jpg
Petrovici Ștefan

Voluntar

Departament Finanțe

Sunt o persoană care caută mereu hobby-uri și lucruri noi, dar în același timp încerc și să fiu echilibrat, cu mintea, prin inimă și în corp. Fac parte din Lumira pentru că văd o misiune importantă aici, de a conecta oamenii cu terapia potrivită care să-i dezvolte, și rămân pentru voluntarii ei. Cel mai mult îmi place dorința fiecărui membru Lumira de a se dezvolta frumos și a împărtăși cu ceilalți într-un mod autentic.

Fun-fact: Pot să-ți zic pe de rost replicile din câteva schițe de comedie de la SNL, WKUK, sau Mitchell&Webb.

 • Instagram
Georgiana Tuinete

Voluntar

Departament Marketing

Hello, aici Georgi! Dacă ar fi să mă descriu aș zice că sunt un om energic și pasionat de oameni. Iubesc pisicile, călătoriile și să petrec timp în natură. Cel mai mult sunt motivată de energia care se creează în spațiu Lumira cu oamenii care participă la evenimente. Îmi place mult că este un spațiu unde se dă voie să greșești și este lipsit de judecată.

Fun-fact: Ador să dansez prin casă. :)) și uneori prostindu-mă la maxim. Momentan am ajuns la nivelul în care dansez horă pe reggaeton.

 • Instagram
0a420b9c-9024-4dfb-9ee3-7c284b778f2b - Georgiana Tuinete.jpeg
IMG_20230517_173433 - Patrascu Dani.jpg
Pătrașcu Dani

Voluntar

Departament Finanțe

Sunt o persoană energică, dar în același timp și destul de liniștit. Am multă răbdare și încerc să fiu cât mai înțelegător cu lumea, deoarece fiecare are problemele lui. Sunt și timid, dar în același timp încerc să ies în evidență acolo unde știu că m-ar ajuta și unde i-ar ajuta pe alții. Motivația mea de a face parte din Lumira este că învăț lucruri noi și mi se oferă perspectice diferite asupra vieții si a oamenilor. Cel mai mult îmi place echipa și oamenii cu care lucrez.

Fun-fact: Colecționez mașinuțe, indiferent de mărimi și chit că nu am unde să le pun pe toate, tot nu mă opresc.

 • Instagram
Alexandra Elena Marcu
(Acsy)

Voluntar

Departament Marketing

În orice mă implic fie că e job sau voluntariat, important este să fie oamenii cu care mă înțeleg. Aici în Lumira am găsit o echipa faină cu care mă înțeleg tare bine! În cazul Lumira am rezonat tare mult și cu ideea de a populariza tipuri de terapii psihologice, de dezvoltare personală și de mișcare . Iar ideea de a face asta în natură m-a încântat.

M-am mai regăsit și pe partea de sustenabilitate pe care încercăm să o aducem in evenimentele noastre. Până acum am ajutat pe unde a fost nevoie, oficial fiind parte din echipa de Marketing.

Fun-fact: Imi place sa dansez si acum invat Weast Coast Swing.

 • Instagram
20240527_102148 - Alexandra Elena Marcu.JPG
E0720554-1A49-4A44-B9E6-3014466EB61C - Ruxandra Simionescu.jpeg
Simionescu Ruxandra

Voluntar

Departament Finanțe

O tipă introvertită, prefer liniștea în locul zgomotului, îmi place să citesc, să ascult podcasturi, mă liniștește să fac curat, îmi place muntele și îmi ador pisica. La lumira am găsit o comunitate faină , in care nu mă simt judecată, învăț lucruri noi, preocupări și oameni care, la fel că mine, sunt atrași de dezvoltare personală, care aduc multe idei și evenimente constructive și care îți sunt alături și îți oferă înțelegere. Cel mai mult aici îmi place că pot fi eu fără să-mi fie frică dacă spun/fac ceva greșit .

Fun-fact: Prefer să ascult muzică veche la pick up, mi-am făcut curaj să mă reinscriu la facultate la 34 ani

 • Instagram
Radu Stefan

Voluntar

Sunt o persoană preponderent pozitivă , energică , îmi place să interacționez cu oameni, unu la unu sau în grupuri, știu să ascult, să comunic, știu să mă focusez pe ceea vreau să fac.

Ce mă motivează să fac parte din echipa Lumira? Echipa însăși , ideile pe care le susține , crește și dezvoltă , viziunea a ceea ce poate să devină această această echipa și ce poate să aducă societății.

Îmi plac oamenii din echipa lumira, îmi place entuziasmul și energia efervescență pe care o au, îmi plac ideile și idealurile pe care echipa le susține și le promovează . E fun să mă văd cu echipa. Și mă motivează și intalnirele off toppic pe care le avem ca echipă.

Fun-fact: Am orgă și mă joc dea învățatul să cant la ea

 • Facebook
eu2 - Stefan Radu.jpg
FB_IMG_1706870686872 - Cristian Șerbănescu.jpg
Cristian Șerbănescu

Voluntar

Departament Organizare de Evenimente

Nu prea îmi place să mă descriu prefer să fiu descris prin prisma celorlalți. Aș spune lucrul care mă motivează cel mai mult să fiu parte din echipa Lumira sunt oamenii minunați pe care i-am întâlnit.

Fun-fact: Sunt pasionat de jocuri video, filme, hiking, downhill.

 • Instagram
bottom of page