top of page
jocul increderii- un om este ridicat pe brate de intreg grupul

Despre noi

Lumira este organizația care își propune să cultive relația omului cu mintea, corpul și emoțiile, dar și a conexiunii sale cu  natura, prin organizarea de evenimente de dezvoltare personala și auto-cunoaștere.​ ​​

 

Misiunea noastră este de a crea o comunitate de oameni mai conștienți și mai empatici, crescând nivelul de bunăstare mentală, fizică și emoțională a acestora. Dorim să trăim într-o lume mai bună, iar psihoterapia și practicile de dezvoltare personală, oferite către publicul larg, sunt modul prin care am ales să contribuim la formarea acesteia. 

Prin evenimentele pe care le organizăm, oferim un spațiu sigur al diversității, acceptării, explorării și autenticității!

 

Istoria Lumira

Lumira a luat naștere în 2018, din necesitatea asocierii formelor de terapie și în căutarea unor modele mai integrative de practici, care să producă un efect mai puternic. De-a lungul timpului, am observat specialiștii din lumea psihoterapiei și facilitatorii liber profesioniști, lucrând independent. De aici a pornit ideea de colaborare și îmbinare, ce poate oferi o eficiență mai ridicată practicilor corporale și psihice. Ființa umană este complexă, iar noi considerăm că ar avea de câștigat dacă specialiștii ar lucra împreună în întâmpinarea completă și integrală a nevoilor omului. 

 

Evenimentul principal al asociației, „La Luminiș”, s-a născut din nevoia de a face parte dintr-un grup unit, cu valori similare, dar și cu limite sănătoase și reguli clare. Participanții găsesc în Lumira un spațiu unde să pot să fie autentici și să se simtă în siguranță, unde își pot manifesta diferite părți ale ființei și personalității lor, în cadrul mai multor activități. Credem că prin intermediul unui număr mai mare de practici, putem descoperi mai ușor ce ni se potrivește, ce ne poate ajuta cu adevărat, și ce obiceiuri putem prelua și continua să implementăm mai departe. 

 

Am organizat primele două evenimente „La Luminiș” în vara anului 2020 cu 3 voluntari și 30 de participanți, iar în 2021 am crescut la 9 voluntari și 65 de participanți. A patra ediție a avut loc anul următor, în 2022, unde am avut ajutorul a 18 voluntari și am găzduit 63 de participanți. În 2023, echipa Lumira a crescut la 51 voluntari.

 

Mulțumim oamenilor care au pus bazele Lumira și care au contribuit la dezvoltarea conceptului și la începerea construirii primelor evenimente! O contribuție semnificativă au avut-o Ion Botezatu, Adrian Miu, Diana Bulgari. 

Te-am făcut curios despre seria proiectelor Lumira și ți-ar plăcea să faci și tu parte din comunitate?

Comunitatea Lumira

logo participanti

PARTICIPANȚII

se reconectează cu ei înșiși și cu cei din jur, într-un mediu sigur, prin activități de dezvoltare personală în natură.

logo voluntari

VOLUNTARII

sprijină această experiență prin implicarea, efortul și dragostea pe care le-au depus în organizarea activităților.

logo facilitatori

FACILITATORII

asigură o ghidare profesionistă și o structură clară, ușor de asimilat, privind desfășurarea activităților.

logo sponsori

SPONSORII & COLABORATORII

susțin bunul demers al activităților, prin mărinimia și sprijinul oferit acestei comunități. 

Colaboratorii noștri

logo
logo
logo
logo
logo
bottom of page