top of page

Povestea Lumira

Updated: Oct 10, 2023

Călătoria către Autenticitate și Dezvoltare Personală


Semne catre corturi de ateliere

Într-o lume din ce în ce mai agitată, Lumira se evidențiază ca un loc de refugiu și linște interioară.


Suntem organizația care își propune să aducă transformări semnificative în viețile oamenilor și să faciliteze conexiunea profundă între individ și propria sa esență, între gânduri, corp și emoții, dar și între ființa noastră și mediul înconjurător.


Cum reușim acest lucru?


Prin organizarea de evenimente care se adesează direct celor care călătoresc pe acest drum de autodescoperire.Povestea Lumira: O Abordare HolisticăLumira a luat naștere în 2018 dintr-o necesitate profundă de a aduce împreună practici terapeutice și de dezvoltare personală într-o formă mai integrativă.


Am observat că specialiștii din domeniul psihoterapiei și facilitatorii independenți lucrează adesea individual, și asta ne-a inspirat să inițiem o colaborare care poate aduce o transformare mai profundă și cuprinzătoare în viețile oamenilor.


Fiindcă fiecare individ este o ființă complexă, noi credem cu tărie că lucrul în echipă poate aduce schimbări semnificative în viața noastră.Misiunea Noastră: Crearea unei Comunități Conștiente și Empatice

exercitiu de grup

Misiunea noastră este simplă și plină de pasiune: dorim să construim o comunitate de oameni mai conștienți și mai empatici.


Într-o lume în care agitația poate adesea să ne distanțeze de noi înșine, ne propunem să sprijinim îmbunătățirea stării de bine mentale, fizice și emoționale a fiecăruia.


Vrem să contribuim la crearea unei lumi mai bune, iar terapia și practicile de dezvoltare personală pe care le oferim publicului larg sunt instrumentele noastre pentru a atinge acest obiectiv.


Prin intermediul evenimentelor noastre, creăm un spațiu sigur care celebrează diversitatea, promovează acceptarea, încurajează explorarea și susține autenticitatea.


Aici, fiecare individ se simte liber să-și exprime esența, să exploreze și să evolueze într-un mediu plin de înțelegere și sprijin."La Luminiș": Epicentrul Evenimentelor Lumira


Evenimentul nostru principal, "La Luminiș," s-a născut din dorința de a face parte dintr-un grup unit, cu valori similare, dar și cu limite sănătoase și reguli clare.


Participanții găsesc aici un refugiu unde pot fi cu adevărat ei înșiși, unde pot explora diferite aspecte ale ființei lor și pot lua parte la activități variate.


Credem că prin diversitatea practicilor pe care le oferim, fiecare individ poate descoperi calea care i se potrivește și poate integra obiceiuri sănătoase în viața sa.Creșterea Comunității: Un Drum de SuccesLumira a demonstrat o creștere impresionantă de la înființare, marcând o evoluție constantă în numărul de voluntari și participanți și colaboratori.


Pe acest drum, ne angajăm să oferim o platformă de creștere și dezvoltare personală pentru fiecare membru al comunității noastre.Alătură-te Poveștii Noastre: Împreună Construim un Viitor Luminos


cutia de donatii Lumira

Dacă povestea noastră te-a inspirat și simți că rezonăm cu căutările și aspirațiile tale, te invităm să devii o parte activă a comunității Lumira. Există mai multe moduri prin care poți contribui la expansiunea și succesul acestei inițiative:


  • Donație: Sprijină activ campania noastră de donații, ajutând la scrierea următorului capitol din povestea Lumira.

  • Distribuire: Dacă momentan nu poți contribui în mod activ, poți totuși să ne ajuți prin distribuirea poveștii noastre în cercul tău social. Fie că este vorba de a împărtăși acest blog post sau de a ne promova pe rețelele sociale, fiecare gest contează.

  • Participare: Alătură-te nouă la evenimentele următoare, unde poți experimenta la prima mână impactul profund pe care Lumira îl are în viețile oamenilor. (următorul eveniment anunțat Lumira - Ziua Reconectării, 16 decembrie 2023)

  • Voluntariat: Dacă ești pasionat de dezvoltarea personală și vrei să contribui mai activ, consideră posibilitatea de a deveni voluntar Lumira, contribuind cu timpul și abilitățile tale la crearea unor evenimente memorabile.


Împreună putem construi o comunitate puternică și unită, dedicată promovării bunăstării și dezvoltării personale.


Hai să construim împreună un viitor luminos, unde fiecare individ are oportunitatea de a străluci în toată splendoarea sa!
Recent Posts

See All
bottom of page