top of page
tineri curajosi
cutie de donatii

Campanie de Donații - Lumira

 

Construim Împreună un Viitor Conștient și Empatic

La Lumira, credem cu tărie în potențialul uman de a se dezvolta și de a contribui.

Suntem o comunitate dedicată dezvoltării personale, un loc în care oamenii dornici de explorare, învățare și creștere se adună pentru a împărtăși experiențe transformative.

 

Este un loc în care poți să-ți explorezi gândurile, emoțiile, corpul și limitele; să înțelegi mai profund cine ești și să descoperi resursele interioare care îți pot îmbunătăți viața.

Am creat un articol pentru tine dacă vrei să afli mai multe despre povestea noastră.

„La Luminiș” - Inima Conceptuală Lumira

"La Luminiș" participanții au ocazia să se reconecteze cu sinele lor adevărat în mijlocul naturii. Aici, am creat un spațiu unde fiecare individ poate descoperi și îmbrățișa un stil de viață sănătos, printr-o explorare îmbogățitoare cu sinele, cu natura si cu comunitatea.

Pe parcursul anilor, am fost martorii a nenumărate transformări personale profunde și conexiuni autentice care au luat naștere în cadrul evenimentelor noastre.

 

Testimonialele comunității sunt cele mai bune mărturii ale impactului evenimentelor   Lumira:

 
 
 

„Luminiș, o experiență unică, și cu siguranță de neuitat. Oameni frumoși, natura primitoare, și activitati interesante ar fi o mică poveste. Un loc ce a rămas cu mine, de unde am câștigat prieteni mișto, și amintiri frumoase.”

Marinescu Toni, participant 

„Nu cred că am cuvinte suficiente să descriu frumusețea experienței și a comunității care se creează, este ceva ce e nevoie să fie simțit de fiecare în parte pentru a fi înțeles, așa că vă încurajez să participați la evenimentele organizate de ei.

Pe mine m-a însuflețit, m-a inspirat, mi-a dat curaj și multă liniște, a fost o gură de aer de care aveam nevoie și nu știam.” 

 

Bianca Popilian, facilitator 

A fost o experiența minunată! Mi-am adus aminte de copilărie și de drumețiile și de statul la cort…

Aici am întâlnit mulți oameni faini, și chiar păstrez legătura cu câțiva dintre ei. Oameni frumoși de la care am învățat câte ceva și pot spune că mă simt “mai bogată în experiențe” pentru ca 'Da' Evenimentul La Luminiș mi-a oferit multe daruri!

Abia astept următoarea întalnire!” 

Mihaela Mihai, facilitator

Două minute din atmosfera „La Luminiș” 2023

Evoluție și Extindere: Următorul Pas în Călătoria Lumira

 

Măsurând pașii de-a lungul călătoriei noastre, ne pregătim să scriem următorul capitol în povestea Lumira. Un capitol marcat de inovație, creștere și extindere. Iată ce ne propunem să realizăm în viitorul apropiat:

Un Loc Al Transformării în Natură

Avem viziunea de a crea un spațiu unic unde natura și dezvoltarea personală se completează reciproc și crează o “casă” pentru cei care sunt în căutarea transformării personale și creșterii continue.

 

Ce înseamnă asta pentru Lumira? Înseamnă achiziționarea unui teren de 3-5 hectare situat în mijlocul țării, iar mai apoi amenajarea lui pentru a oferi experiențe unice de creștere în natură: 

 

- Glamping, camping și alte facilități de cazare

- Bucătărie și spații pentru servirea meselor

- Dușuri și toalete

- Aprovizionare cu apă potabilă

- Corturi de mari dimensiuni pentru ateliere și alte activități

- Spații de relaxare, etc.

 
cort de mari dimensiuni pt ateliere

Management Activ și Constant

Un alt obiectiv esențial al acestei campanii de donații este să putem plăti salariile a trei membri din echipa noastră.

 

Aceștia vor contribui la crearea de evenimente mai captivante și la extinderea impactului nostru în comunitate, aducând Lumira la un nou nivel de excelență.

 
 
camping Luminis

Stabilitate Financiară

Ne aflăm într-un moment crucial, după mai mulți ani în care am testat cu succes conceptul nostru unic - La Luminiș -. Avem o echipă mai coezivă ca niciodată și cunoștințele să ducem totul la următorul nivel.

Această campanie de donații este un pas strategic spre un viitor mai stabil și mai prosper, oferindu-ne posibilitatea de a ne începe activitatea propusă și de a ne îndeplini obiectivele. Ne dorim să oferim mulțumiri sincere celor care ne-au susținut până acum și care cred în continuare în misiunea noastră de a crea o lume mai bună.

yoga

Contribuția ta în această campanie de donații va fi de un imens ajutor în realizarea acestor obiective.
Fii un catalizator al schimbării!
Donează acum și fii parte din evoluția și extinderea Lumira!

Fii Parte din Mișcarea Lumira: Cum Poți Contribui

Suntem la un moment de cotitură în călătoria noastră, un moment în care munca noastră poate prinde contur cu ajutorul tău. Lumira este pregătită să își deschidă noi orizonturi, să creeze un sanctuar al transformării și vindecării în inima naturii și să aducă o schimbare pozitivă în viețile multor oameni. Dar pentru a face acest lucru, avem nevoie de sprijinul tău.

 

Fii un catalizator al schimbării! 

 

Donează acum și participă activ la crearea unui mâine mai conștient și mai empatic.

Împreună, putem face o diferență semnificativă! 

Pentru întrebări, nelămuriri sau sugestii ne poți scrie la adresa de email lumira.ae.office@gmail.com

bottom of page