top of page
o tanara in linistea naturii

Cum ne poți susține

 
sponsor

Sponsor

Donează prin transfer bancar și contribuie activ la misiunea Lumira.

1

Persoană Fizică:

Redirecționează 3,5%

Cel mai ușor mod de a ne susține activitatea – fără să te coste nimic – este completarea formularului 230. Astfel, ne poți redirecționa până la 3,5% din impozitul pe veniturile din salariile obținute în anul precedent (sau din pensii, în cazul celor impozabile, de peste 2.000 lei).

Completează formularul apoi generezi un pdf pe care nil trimiți nouă pe adresa de email lumira.ae.office@gmail.com.
 

2

Persoană Juridică: Redirecționează 20% din impozitul pe profitul firmei

Dacă ai o afacere pentru care plătești impozit pe profit, aceasta este cea mai simplă metodă prin care ne poți susține. Contactează-ne prin e-mail pentru formular și mai multe detalii.

3

Sponsorizare

prin materiale

Ai un business care comercializează materiale de construcții, de decor, de campingsau poate o gospodărie bine echipată? Avem nevoie atât de unelte, cât și de expertiza ta, deoarece toată infrastructura La Luminiș este construită de voluntari, de la zero. Dacă ne poți ajuta în orice fel, până și cu o recomandare, îți suntem recunoscători și așteptăm un semn la adresa de e-mail menționată mai jos.   

Facilitator

Tocmai ai descoperit comunitatea Lumira, ai văzut cu ce ne ocupăm, și consideri că activitatea desfășurată de tine se potrivește cu profilul nostru? Te așteptăm să ne povestești mai multe despre tine și să vedem dacă vei putea face parte din viitorii facilitatori ai Luminișului din acest an.

Voluntar

Poate nu deții neapărat expertiza sau cunoștințele necesare, dar îți place vibeul nostru și vrei să faci parte din comunitate. Nouă ne place să includem pe toată lumea, indiferent de experiență, dacă există dorință și implicare. Hai să ne cunoaștem!

Colaborator

Dacă ai înțeles misiunea Lumira și dorești să colaborăm pentru a scrie povestea La Luminiș 2023, suntem nerăbdători să te cunoaștem.

Dacă te regăsești în cele de mai sus, contactează-ne la adresa de e-mail lumira.ae.office@gmail.com și menționează cum vrei să te implici în proiectele noastre viitoare. Te așteptăm! 

bottom of page